Google+

zaterdag 27 april 2013

lezen op de WIP :)

Hier zijn we weer, heb geen foto's eigenlijk en dan lijkt bloggen zo nutteloos.
Maar eigenlijk is dat een beetje gek want het gaat toch ook (of bij sommigen alleen) over wat je wil vertellen en dat hoeft niet altijd visueel.

Maar toch, voor mij is het raar en dus ben ik een fotoke gaan pikken:
foto van de site van standaardboekhandels
Om te laten zien welk boek ik nog gelezen heb, het 5de van 't jaar en de 4de maand is nog ni eens helemaal om dus ik ben content van mezelf.
Ik ben nog maar een paar jaar geleden begonnen met Boon te lezen, Daens had ik nooit gelezen (allez nog steeds ni) maar ja die film wel een paar keer gezien dus dat was al iets en voor school ooit de Kapellekesbaan moeten lezen maar wat moet is nooit erg leuk dus dat zei me toen niks en nu weet ik zelfs ni meer waarover dat ging, dat staat nog op mijn to do/to read lijstje.
Ik begon dus met het iets ondeugender werk zoals Mieke Maaike's obscene jeugd en Eros en de eenzame man en ik vond dat plezante boeken, met altijd ook die ondergrond van Boon's kritische blik op de wereld.
"Te oud voor kamperen? en andere verhalen" is weer iets heel anders langs ene kant maar aan de andere kant ook weer niet. Tja als je ni kan volgen, moet je maar een paar van zijn boeken gaan lezen he.
Het geeft een kijk op het leven hier net na WOII en in het laatste verhaal "Menuet" geeft ie weer hoe verschillende gezinsleden een aantal gebeurtenissen in hun leven ervaren door ze elk hun verhaal te laten doen.

Wat haken betreft ben ik met een WIP bezig (ik zat natuurlijk ni echt op de wip, geen wip te vinden die niet gaat doorzakken met mij derop hihi), namelijk het ripple deken van hier en hier en joepie! het is bijna af, alhoewel is wel moeilijk eigenlijk om te weten wanneer zoiets nu eigenlijk af is. Ik pas er bijna helemaal onder van kop tot teen dus ik neem aan dat dat goed gaat zijn. Nog van elke kleur komt er een ripple bij en dan hou ik ermee op. Allez das ook weer ni helemaal waar want dan moet er natuurlijk nog een rand rond en dat gaat een week duren voor ik er helemaal rond geraak, vrees ik ;).

Begin mei gaan we voor een dag of 10 met de mobilhome op pad en dan is het de beurt aan een ander WIP, eentje dat al lang stilligt want ik was een beetje bang de kleuren wol niet meer te vinden bij de Wibra, maar ondertussen heb ik van enkele kleuren nog wat bollen gevonden dus ik kan weer verder.
Ik blogde er al eens over maar ipv te linken naar dat berichtje (waar zoveel andere dingen bijstonden), pik ik nog een fotoke maar deze keer wel bij mezelf :)

Het zijn Kata squares en ze moeten dienen voor een deken voor de bank in ons mobje.
Als het zonnetje wil schijnen, ga ik 1 van de dagen ne keer alle vierkanten die ik al heb bij mekaar leggen en es bekijken of er eventueel nog een kleur bijkan zodat ik zeker aan genoeg wol geraak, en dan zal ik dus ook es een foto nemen om jullie te tonen wat ik al heb.

Ik gun mezelf ook nog wel een nieuw projectje hoor, iets nuttig, een tasje om een flesje water in mee te nemen als we gaan wandelen en misschien ook nog een vestje voor de kleindochter want heb enkele leuke patroontjes gezien, watch this space :p

Groetjes van An
1 opmerking:

  1. En dan toch foto's, heerlijk je boek en de deken wordt prachtig, ga je zomaar op pad of met een doel, veel plezier met haken in ieder geval

    BeantwoordenVerwijderen