Google+

zondag 19 oktober 2014

Hier ben ik nog eens :)

Een zalig zonnige dag in oktober maar toch maak ik nog es ff tijd om een berichtje te plaatsen.

Vakantie (een keilange) en een begrafenis hielden mij een tijd weg van de blogs.
Ook die van jullie allemaal volgde ik niet maar nu ben ik ze in mijne newsreader allemaal aan het proberen bij te benen.

In mijn mail ben ik ook aant kuisen en daar kijk ik dan gelijk ook de bloglovin berichtjes na en daarvan werd ik superblij :D want ik heb 28 nieuwe volgers, ik ben zo enthousiast dat ik niet eens gekeken heb hoeveel dat er dan in het totaal zijn geworden.
In elk geval
WELKOM allemaal
!!


Op een hoop blogs zag ik berichtjes over Mochilla tassen, keimooi vind ik die, ik ken die precies ook nog van vroeger, lijkt me nog eens ooit een rage geweest om met zo'n stijl tas rond te lopen. Ik weet alleen niet of ze toen ook nagehaakt werden...
Voor wie nog niet op de hoogte moest zijn, hier op facebook vind je de groep met alle uitleg.

Deze week ga ik proberen om toch maar eens eindelijk bij Kristel van Wolenzo langs te gaan, ik zag denk ik het eerst een link naar de tas-CAL op facebook bij haar en dus zal ze makkelijk kunnen helpen met garen uitkiezen want "ik wil ook zo'n tas!!!".
Alhoewel of het deze week gaat lukken, is weer maar de vraag, op woensdag hebben we een verhuis te doen en op donderdag vertrekken we voor een heel lang weekend naar Amsterdam met de mobilhome.
We gaan naar een meeting van een facebookfotogroep en trekken daarna nog een paar dagen rustig door Holland om naar huis te komen. Dus ik heb alleen maandag of dinsdag tijd ...

Er is nog een 2de reden waarom ik echt bij Wolenzo langs moet, ik ben verder aan het haken aan de CALdeken.
??!?! .... Ja echt hoor :)
Nadat die hier een hele tijd heeft gelegen met enkel een smalle strook tot net voor de bollekes (ik heb hier al es gepost dat die me niet lukten), ben ik vorige week opnieuw begonnen met een poging om die bollekes te haken (poging 6 denk ik), ik haakte vasten ipv hst en hechtte telkens de draadjes af, das wel bij elk bolleke 2 draadjes extra om in te stoppen maar uiteindelijk helpt dit ook om de bollekes echt bol te laten staan.De bollen Annell Rapido slinken nu wel snel (behalve die op de foto dan want daar heb ik nog ni veel van gebruikt) en nieuwe voorraad is nodig.


Voilà dat was het weer voor vandaag, nog een paar van jullie blogs ga ik lezen en dan gaan we een fietstochtje maken. Ben es benieuwd of er in ons Vrijbroekpark nog dahlia's in bloei gaan staan...
Groetjes van An

Geen opmerkingen:

Een reactie posten