Google+

vrijdag 30 november 2012

Gevonden

We moesten voor iemand een hoop schilderijen gaan ophalen vorige week en daarvoor had ik dekens nodig. In de garage lagen nog wel enkele oude die daar voor konden dienen dus ik op zoek.
Niet alleen dekens maar ook een tasje van granny's dat ik jaaaaren geleden es haakte, heb ik gevonden en ook nog een hele zak vol garen, heb nog niet eens alles mee naar binnen genomen.

Ik weet totaal niet meer wanneer ik dat tasje haakte maar ik schat dat ik zo'n 12jaar moet geweest zijn, midden jaren 70 dus zo ongeveer.

Een hoop garen nog erbij, dat vroeg voor opruimen en alles eens wat overzichtelijk bij mekaar steken ipv een klein vak in een kast en drie plastiek bakken verstopt achter een zetel en dan nog hier en daar losse bollen. Dus kast opruimen, alle spul dat op internet te koop staat ne keer sorteren en bij elkaar zetten, hopen papier uitzoeken en op zijn plaats (de helft vond zijn plaats op het containerpark) leggen.
En dit is het resultaat:
Er kan nog wat bij dus de koffer in de garage kan helemaal leeggehaald worden (zat wel niet helemaal vol garen maar toch :) ). Ow ja , en terwijl ik dit schrijf, bedenk ik dat op de slaapkamer nog een grote rieten mand staat met overschotjes van vroeger.

Verder ben ik aan een muts begonnen, maar jullie moeten op het resultaat wachten voor ik laat zien wat het juist moet worden :)

En ik ben es langsgegaan bij Kristel , en dan niet online maar aan huis. Ze heeft dus een webwinkel maar je kan bestellingen ook afhalen en das wel handig als blijkt dat dat kan op nog geen 10min fietsen van bij mij thuis. Het was best plezant om er eens te gaan kijken, Kristel is heel behulpzaam, geeft uitleg bij alles en heeft een hele leuke voorraad steken.
Ik kwam naar huis met een streng Austermann Dione om een colsjaal te maken zoals op haar blog staat.

En daar zou ik nu dus es dringend aan moeten gaan beginnen ...

Bye
An

(Ow ja, deze week geen photochallenge voor mij, heb geen vogelvoederplaats, de aanbieding in de lidl voor het voederhuisje vond ik nergens en in de gamma waar ze ook redelijk geprijsd staan, ben ik nog niet geraakt dus die enkele miezerige mezenbolletjes die doen het echt niet op een foto :) )
2 opmerkingen:

  1. Je ziet hoeveel schatten een mens kan vinden als je opruimt ;) Veel succes met het maken van de sjaal en als er nog vragen zijn laat je maar horen, geen probleem, alvast succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jeetje an wat een mega schat heb je gevonden zeg.............ohoooo daar kun je nu nog eens wat mee zeg

    succes met je sjaal
    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen