Google+

zondag 9 december 2012

Tasjes voor 2 jarigen en de geheimzinnige muts

Nog een beetje verdergedaan met de muts waarmee ik bezig was.
We gingen vandaag bij de kleinkinderen pakjes brengen die de Sint hier voor hen heeft gebracht en dan kon de muts eerst es gepast worden want ik twijfelde toch wel aan de maat.
Al goed want ze hangt bijna over haar ogen en er moet nog een randje aan, dat wordt ff de ene oorflap en een rijtje aftrekken.

Het was gelijk ook feest voor de oudsten die 7 zijn geworden en voor hen had ik elk een tasje gehaakt, gisterenavond waren ze mooi op tijd af. De witte pareltjes vormen hun naam.
Ik heb er nog een knoop met een lus om vast te maken aangemaakt nadat ik de foto nam en er speldjes en een lippenstiftje ingestopt.
Ze vonden het op het eerste zicht precies een raar kadootje maar vonden het uiteindelijk best leuk en liepen heel de tijd er mee rond. En dat vond ik dan weer leuk :)


De oudste dochter had ook nog een kadootje tegoed.(zij was jarig op 21nov maar had nog niks gekregen). Zelfgemaakte oorbelletjes waar ik iets van een hangertje wat ze ooit toen ze een jaar of 10 was es op de rommelmarkt van school had gekocht, in had verwerkte en ook zij heeft er heel de tijd mee rondgelopen.


Verder had ik ook nog een zelfgebakken appelcake meegenomen, ik word zo langzamerhand wel echt een handwerkende, bakkende bomma...


bedankt voor het bezoekje en see you next time
An
1 opmerking:

  1. Zulke creatieve oma's zijn de leukste!
    Je hebt iedereen heerlijk verwend!

    BeantwoordenVerwijderen