Google+

zondag 24 februari 2013

Wibra

Is da nu in alle wibras zo of alleen in den onze dat er zo goed als nikske ne meer is van wol ?

Ik wilde nog es graag een vierkantje haken voor het camperdekentje en ging es zien of er nog van die kleurkes waren maar zo goed als niks dus, alleen wit rood en blauw, das zo voor kinderkleedjes te maken uit mijne kindertijd, da was toen altijd mode precies in de zomer. Ik kan mij eigenlijk ni herinneren dat ik ooit iets paars of groen gehad heb :)

Als er bij iemand in hunne wibra nog winter of vorige-zomer kleurkes zijn te vinden, laat dan maar iets weten he
Regio van het mechelse of middelkerkse liefst, voor de hollanders: alst in roozendaal of breda is, ben ik ook nog geïnteresseerd, zijn daar eigenlijk ergens ook nog toffe wolwinkeltjes? Moet daar dringend nog es naartoe.

4 opmerkingen:

 1. Hier is het niet in de buurt maar echt alle kleuren wat je maar kan bedenken zijn aanwezig. Helaas voor jou dus te ver weg, in Maastricht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik koop tegen woordig veel wolletjes online. En dan ka je wat kleuren betreft alles bestellen.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij een boekenvoordeel winkel hebben ze momenteel ook heel veel keus.weet alleen nietvof die winkels alleen in friesland zijn.
  Succes met vinden
  Groet van Paulien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Maastricht is wel beetje ver :), maar eigenlijk wil ik daar best nog es graag naartoe, keimooie stad is dat.

  Ik heb ook een webwinkel waar ik wel eens bij bestel, maar heb dan nog het geluk dat die webwinkel gerund wordt van enkele straten van bij mij vandaan dus kan zelf gaan kijken en kopen :).

  Boekenvoordeel hebben wij hier ook overal hoor en ik heb daar wel es wat gekocht maar dat bleek dan achteraf garen te zijn dat zowat overal te verkrijgen is en zelfs bij Veritas (een al hele ouwe winkelketen in Belgie) waar ze oa dus ook handwerkgerief hebben nog een stuk goedkoper ook.

  Mijn probleem is dus eigenlijk dat ik begonnen ben met vierkanten in Saskia van de wibra en ik wil dus graag verder met desnoods enkele vierkanten erbij in nog 2 nieuwe kleuren van volgend seizoen dan maar, maar ik hoopte toch in de buurt nog enkele bollen te vinden in kleuren waar ik mee bezig was. (http://ikhaak.blogspot.be/2012/08/allemaal-ks.html over deze vierkantjes gaat het)

  Bedankt voor de reacties al in elk geval :)

  BeantwoordenVerwijderen