Google+

zondag 3 maart 2013

Vrolijk vogeltje

Ik hou zo van het blog van Lucy van de Attic .
Al die vrolijke kleurtjes, de mooie gehaakte spulletjes, de verhalen en de omgeving waar ze woont (ik ben sowieso al gek van Engeland), allemaal zo fijn om te volgen.

Het idee van de rippledeken die ik aant haken ben, komt van daar en ook bvb de vogeltjes die ze haakt die wilde ik ooit es maken.
Nu had ik enkele bolletjes garen meegenomen naar zee om wat voorjaarshaakseltjes mee te kunnen maken en ik dacht dus aan zo'n vogeltje :) et voilà :

Ik vind het wel geslaagd, ook al is zo'n prutswerk eigenlijk niks voor mij, Lucy zelf  haakte het met haaknaald 4 maar ik had wol bij voor een 3 en 3,5 en aangezien mijn haak 3,5 nog in Mechelen lag bij een kuikentje dat net af was (foto komt nog wel) , heb ik het gehaakt met een 3 dus was toch wel prutserig voor mij. En zeggen dat er mensen zijn die miniatuurtjes haken met een 0,5 ofzo, dat zou mij niet echt lukken ook al heb ik vroeger wel met een hele fijne haaknaald es een gordijntje gehaakt.
Maar ik dwaal af, terug naar het vogeltje, ik denk wel dat ik het oogje wat dichter naar de bek toe ga vast naaien, of een zwart knoopje ga zoeken want daar klopt iets niet mee.

Groetjes van An


3 opmerkingen:

 1. Dat vogeltje ziet er heel leuk uit, lekker vrolijk!
  Maar ik denk dat je wel gelijk hebt wb het oogje: iets dichter bij het snaveltje en zwart.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk en dat van dat oogje zou ik ook doen ja...maar hij is geslaagd en ze heeft inderdaad een fantastisch blog

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hartstikke leuk an .......goed gelukt misschien dat een ietwat donkerder oogje beter opvalt

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen