Google+

dinsdag 21 mei 2013

kom er niet aan toe de laatste tijd

Jongens toch, het bloggen komt er maar niet van en wat erger is, het haken ook ni.

Ik ben vooral bezig met het bewerken van hopen foto's van onze reis eerst, moet op mijn andere blog komen en daar is de reis van februari nog niet eens volledig geplaatst. Daarna kwam dat ook weer op een laag pitje want dan moesten de foto's van het afscheidsfeestje vorig weekend voor het werk van mijn vriend (hij is jippie op pensioen) worden bewerkt en dan ook nog es een pak foto's van de voetbal van zondag van onze Racing, met die voetbalfoto's ben ik nog bezig nu. Zo'n 400 foto's door fotosjop jagen dat duurt wel even :).

Heb zelfs nadat we thuiskwamen het boek wat ik onderweg in Duitsland zo goed vond niet verder uitgelezen en nu zit ik aan zee en ben ik toch wel de zak met boek en haakgerief vergeten zeker, pff.

Vanmorgen dan maar es naar de kringloopwinkel van Middelkerke gaan kijken bij de boeken (hier ligt ook wel wat maar de meeste heb ik al gelezen) en daar vond ik deze
Ik heb al een en ander van Isabel Allende gelezen maar deze nog niet, het ziet er als nieuw uit dus dat viel al goed mee. Het andere boek is waarschijnlijk wel een beetje zware kost maar het lijkt me wel interessant, het zijn geen leuke verhaaltjes maar op het eerste zich eerder verslagen van wat er in 3dewereldlanden door welzijnswerkers zoal gedaan wordt en hoe dat in zijn werk gaat.

De Zeeman ligt vlak bij de kringloop van Middelkerke dus daar ben ik dan nog enkele bolletjes soft gaan kopen, kwestie van toch iets bij de hand te hebben ook al weet ik niet zo gauw wat ik er mee zou kunnen maken maar de kleurtjes zien er zo leuk uit. Ik heb ook nog 2 bolletjes lichtgeel maar die liggen nog in de auto, daar kan ik thuis iets mee, deze kleurtjes mogen aan zee blijven zodat ik hier ook altijd iets heb liggen.

Allez nu vlug terug voetbalfoto's bewerken want er wordt op gewacht.

Groetjes van An


Geen opmerkingen:

Een reactie posten