Google+

maandag 30 december 2013

Tijdje geleden

Amai, ik ben hier efkes veel te lang afwezig geweest dus daar gaat nu direct eens iets aan veranderen :)

We hebben hier ondertussen Kerst gevierd met mijn kinderen en 2 kleinkinderen en dat was lekker rustig dit jaar eigenlijk. Heel de avond eten en pakjes uitpakken, meer is dat eigenlijk ni. Maar 't was gezellig !

Een stukje van onze boom met een klein kadootje dat ik kreeg,
ik ben nl gek van treinen :)

Volgend jaar wordt het weer meer een kinderparty want dan zijn de kindjes van de schoonzoon er ook bij.
Ben benieuwd hoe dat gaat worden, aangezien daar elke keer 2 jaar tussenzit, is dat wel plezant om de evolutie te zien in hoe het eraan toegaat op zo'n feest met de hele bende bijeen. Tegen volgend jaar zijn de 2 oudsten 9, de 2 jongens 7,5 (dus geen echte broertjes maar ook wel even oud op twee weken na) en de jongste dame 5,5. Meestal zijn we een beetje bang voor de drukte vantevoren maar elke keer tot hiertoe kunnen we achteraf gelukkig zeggen dat het meeviel :)

Ik hoop dat jullie ook een fijne kerst hebben gehad en ik duim voor het feest van morgen .
Dat wordt deze keer voor ons in elk geval helemaal rustig, met z'n 4en eten en misschien nog in 't stad naar vuurwerk gaan kijken, hangt er een beetje vanaf hoe moe we zijn en of het weer een beetje meevalt.


Nu even een update over mijn gehaakte vest, het gaat echt nog af geraken !
Ik zal zelfs meer zeggen, het is zo goed als af, alleen nog een toertje onderaan erbij want wil het toch net ietske langer, draadjes instoppen en knopen aannaaien.
Die knopen dat was ook weer iets, ik kreeg iets in mijne kop van hoe die er moeten uitzien.
Als ik iets in mijne kop krijg, das gewoonlijk een probleem, zo kreeg ik 10 jaar geleden een idee over hoe mijn keukenkastdeurtjes er moesten gaan uitzien. Ondertussen zijn die kastjes nog steeds deurloos want wat ik wil dat vind ik nergens, tenminste niet in de buitenmaat kasten die ik heb gemaakt. Ik was dus al bang dat mijn vest ging knopenloos blijven maar gelukkig dacht ik aan Etsy en daar vond ik mijn knopen ... maar niet die dat ik in mijne kop had (iets uit mijne kop dat maakt niemand blijkbaar) maar toch ook eigenzinnige knopen van precies de juiste kleur die achteraf gezien exact de juiste kleur bleek te zijn. (precies in 't vlaams is niet hetzelfde als in Nl, wil hier zeggen, het leek alsof het de juiste kleur ging zijn)
De knopen kwamen van Griekenland en werden best snel geleverd in een prachtig papierke met een heel mooi kaartje erbij.

Zo zagen de knopen eruit, alleen kreeg ik verdorie die perfecte kleur niet op de foto.
Hopelijk lukt het beter als ze op de vest zitten.Tussendoor heb ik nog wat kleine spullekes gemaakt oa voor kerst.
Ster van bij Joke van Lindevrouwweb

Maar niks is tegoei afgewerkt eigenlijk, das voor volgend jaar, het draadje van de ster heeft heel de tijd verstopt opgerold gezeten tussen de muur en de ster zelf ipv te worden ingestopt en op de boom moest nog een versieringske komen maar toch stond het wel leuk :)
Dan ben ik ook nog begonnen aan een bolerovestje voor de jongste kleindochter en aan zee aan sloefkes voor mezelf, het vestje is bijna af maar moest eerst gepast worden en de sloefkes zijn aan zee gebleven om ginder af te werken.

In het volgende berichtje ga ik hopelijk mijn vest kunnen showen en het garen dat ik kies om mee te doen met het deken van 2014 (heb geen zin om nu de link op te zoeken maar de meesten gaan wel weten waarover ik het heb :) ), ik zal waarschijnlijk met vertraging vertrekken :) en ook het ideetje dat ik heb voor een giveaway. Eindelijk hé ....

Ah ja, en dan de boeken, als ik vanavond en morgen nog even voortlees heb ik er net 12 uit in 2013, nog 20blzn ofzo dus dat moet en zal lukken :)See you later
Groetjes van An1 opmerking:

  1. Ik ben erg benieuwd naar je vest, de knoopjes vind ik alvast leuk :-)
    Goede jaarwisseling en een fantastisch 2014 toegewenst!

    BeantwoordenVerwijderen