Google+

donderdag 10 juli 2014

CAL

Ik zit aan de bobbeltjes ...
En ik vind die ni plezant, ook al ziet dat er op 't eerste zicht wel zo uit online.
Ik vind ze niet leuk om te maken en het worden niet eens bobbeltjes.

Nu las ik al eerder es bij iemand dat de bobbeltjes toch nogal plat bleven bij haar en daarbij gaf ze de tip een steekje extra te doen per bobbel om het wat meer volume te geven. Maar dat maakte voor mij zo goed als geen verschil, ik heb al 6 keer een heel stuk uitgetrokken en het wordt er niet beter op.
Ik heb de indruk dat het vooral komt door de kleurwissel. De lus van de bobbelkleur is redelijk los waardoor de bobbel bovenaan niet bijeengetrokken wordt, in elk geval als ik in dezelfde kleur van de rest van die rij bobbelde dan was de bobbel zo plat niet.


Nu ben ik dus benieuwd of er nog mensen zijn die de bobbels niet leuk vinden en of ze daar een oplossing voor hebben (is er een andere manier om aan een leuke dikke bobbel te geraken?) of dat ze dat stukje gewoon hebben overgeslagen. Ik ben al van plan om dit deel over te slagen maar twijfel een beetje want die katarinawielen die wilde ik ook al maar alleen aan de beide uiteinden toepassen omdat het ondanks de haaknaald van 2 maten dikker en ietsje dikker garen toch nog altijd een beetje trek.


Ondertussen keek ik hier op pinterest en zag allerlei verschillende bobbeltjes en bobbels :), sommige echt wel kleine balletjes die erop lijken te liggen dus het moet te doen zijn !
Graag reacties !!! ik ben benieuwd !


Groetjes van AnGeen opmerkingen:

Een reactie posten