Google+

zaterdag 20 juli 2013

bloemenstrook

Er komt niet veel uit mijn vingers, die strook zit me nog dwars (zie vorig bericht) maar ik heb er wel aan verder gewerkt, een beetje toch
5 van de 7 bloemen heb ik vastgehaakt maar dan worden de gaten wel heel groot zoals je links kan zien, dubbel zo groot als de gaten van de trui zelf dus zoals je rechts ziet, heb ik bij enkele bloemen dan nog enkele steekjes genaaid naast die gehaakte verbinding om de gaten ietsje kleiner te maken.
Moeilijk uit te leggen zenne.

Het ziet er wel iets beter uit nu maar ben nog niet helemaal tevreden. Ik ga het wel verder afwerken zo en dan de onderkant van de mouwen en de zijnaden aan elkaar zetten en een stuk van de bovenkant van de mouwen zodat ik het geheel wel es kan passen en bekijken maar ik eventueel toch nog die strook kan vervangen door een gewone gehaakte rand.


Ook nog iets leuks :)
Er komt een bloem smorgens op mijn courgetteplantjes, de plant lijkt het verder wel te begeven maar heel slecht gaat het er dus toch niet mee als er al eens een bloem opengaat he (of troost ik mezelf nu?)
Ben nu aan zee maar als ik terug in Mechelen ben, ga ik de plantjes toch maar es eindelijk in de grond zetten en hopelijk groeien ze dan verder.


Groetjes van An1 opmerking:

  1. Misschien een beetje voeding er bij,, het plantje ziet nogal pips :-(

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen