Google+

dinsdag 16 juli 2013

Die trui weer

Grrr die bloemenstrook lukt me niet.

Heb alles nu maar opzij gelegd om morgen mee te nemen naar zee en daar nog es iets anders te proberen.

Had nog es de oorspronkelijke pdf met het patroon goed bekeken (had de uitleg geprint) , daarop staat nog een grotere foto en volgens wat ik daar zie, zou ik beter de strook aan de trui haken terwijl ik de laatste toer van de bloem haak zoals de bloemen ook aan elkaar worden gehaakt.

In het patroon staat nochtans van de strook apart af te maken en dan pas aan de trui te haken maar het ziet er niet uit als ik dat doe, heb nochtans al 4 manieren geprobeerd.

Was zelfs al aan een andere rand begonnen maar daarvoor had ik te weinig steken dus die moest ik toch uithalen en helemaal opnieuw uitrekenen en toen wilde ik die strook opeens toch weer maar es proberen ....
Ik hou jullie op de hoogte :) .Dan iets totaal anders nog, een vondstje namelijk !

Deze zomer is er in Mechelen een project van en voor jongeren en ook wel voor ieder ander die wil langskomen. Het gaat over een leegstaande garage (autohandel dus geen garage voor 1 auto :p) die werd gekocht door de firma Colruyt om 1 van haar winkels te gaan bouwen. Deze firma stelt het gebouw en bijhorende grond erachter ter beschikking voor de zomermaanden, in september wordt alles spijtig genoeg wel afgebroken maar sowieso een mooi initiatief.
Er worden bvb fotografieworkshops gehouden, optredens, gespreksrondes met een journalist, rommelmarktjes enz, binnen is er er een bar en allerlei tuigen om op te skateboarden, buiten is er een strand aangelegd, tziet er echt wel leuk uit allemaal. Een pluim voor de organisatoren !

Nu wat mij interesseerde, was het rommelmarktje, er was spijtig genoeg wel niet veel interessants voor mij behalve dan een zakje pareltjes met 20c op, nu was die 'c' die niet zo heel duidelijk geschreven dus om zeker te zijn dat het misschien geen dure glazen parels waren (zakje was niet helemaal doorzichtig dus niet zo duidelijk) vraag ik ff of het 20cent was voor dat zakje en zegt die mevrouw gelijk 'bwa neen, 10 is ook goed hoor' .
En nu heb ik dus al die pareltjes in mijn bezit. zitten leuke dingen tussen dus ik ga dringend eens wat oorbelletjes moeten gaan produceren ...


Groetjes van An


3 opmerkingen:

 1. Met je trui kan ik je ook niet helpen vrees ik.
  Waar is die garage ergens, rommelmarkten vind ik ook wel leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Had ik er idd wel kunnen bijzetten :)
  http://www.m-e-c.be/
  Was garage Joossens in de Oscar van Kesbeeckstraat, tegenover waar de Carrefour was ongeveer.

  BeantwoordenVerwijderen