Google+

dinsdag 15 oktober 2013

Ik ben blijkbaar iets vergeten + vraagje??

Ik ben nu niet bepaald een superblogster :) en ook geen superhaakster, geen eigen creaties (behalve dan misschien de hartjesslinger maar dan nog, gehaakte hartjes vind je overal) en geen verslaving in de zin van dat ik rustig op een vliegtuig kan stappen (allez ook ni echt rustig, heb een beetje vliegangst toch wel) voor een vlucht van 4uur zonder er ook maar aan te denken van daar te gaan haken en een hoop gedoe te riskeren omwille van de haaknaald. Er gaan zelfs regelmatig enkele dagen voorbij zonder te haken.Ik ben wel een beetje garenverslaafd en ook vaak wat veel bezig met op het internet mooie haakpatroontjes te zoeken, op jullie blogs en op pinterest bvb. Ik vind het allemaal wel reuzeleuk en ga er heus niet mee ophouden ofzo hoor.


Ik was maar een beetje aan het proberen uitleggen hoe het kan dat ik niet eens gemerkt heb dat mijn blog verjaarde.

In elk geval met enkele maanden vertraging:  Hiep Hiep Hoera voor mezelf


Bij een verjaardag horen kadootjes dus ga ik binnenkort een giveaway houden.
Maar eerst heb ik een vraagje voor jullie.

Omdat verzendkosten vanuit België naar Nederland zo duur blijken te zijn, zou ik daar graag iets op vinden.
Welke pakjesdienst gebruiken jullie en heb je daar wat uitleg bij, wat is voor jullie de goedkoopste?
Deze vraag is dus zowel voor de Nederlanders die dit lezen als voor de Belgen.

We gaan hier sowieso af en toe wel eens naar Nederland dus het pakje kan ook in Nederland zelf verstuurd worden maar dan moet ik vantevoren wel goed weten waar ik naartoe moet. Misschien hebben jullie ook wel een hele goeiekope pakketdienst waarmee we een pakje naar de Azoren kunnen sturen, dan weet ik dat gelijk ook :).
Vriend zijn broer daar wilde nog eens graag Heinz sandwichspread en die vinden we bij ons in Belgie niet meer dus daarvoor komen we dan toch eens naar Nederland binnenkort, pakjes versturen zou dan in één moeite ook kunnen gebeuren.

Maar degenen die vanuit België goedkoop pakjes naar het buitenland sturen met een dienst van hier, daar ben ik ook benieuwd naar.


Groetjes van An

3 opmerkingen:

  1. Ik stuur zelf alleen maar via post NL, een pakketje verzenden binnen Nederland is dan € 6,75. Op de site http://www.postnl.nl/tarieven/ staan alle posttarieven.

    O ja, nog gefeliciteerd met je blogverjaardag ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In België is Kiala het goedkoopst en naar Nederland is vrij duur met de post, hangt ook af van het gewicht, als het echt duur zou worden mag je het ook via mij nog versturen dan is het 6,20€

    BeantwoordenVerwijderen