Google+

woensdag 2 oktober 2013

Terug van vakantie

Het is een tijdje geleden dat ik nog eens een berichtje schreef.

Ik ben dan ook een dikke 2 weken op vakantie geweest.
Eén van de broers van mijn vriend woont op de Azoren, op het eiland São Miguel, midden in de Atlantische oceaan. We gingen bij hen op bezoek :). (vertelde ik hier al iets over)
Ik hou niet echt van vliegen, maar voor de Azoren bijt ik toch wel even op mijn tanden, het is er zooo mooi, zalig gewoon zo'n omgeving.


En dan onze gastheren, de ontvangst en het verblijf waren gewoon perfect.
We mochten er het nieuwe vakantiehuisje dat gaat verhuurd worden in de toekomst uittesten en dat is heel erg meegevallen. En verder werden we verwend met lekker eten elke avond en zelfgebakken brood voor het ontbijt.

Een verslag van onze reis gaat er komen op mijn andere blog over onze mobilhomereizen op een aparte pagina.

Op dit blog hou ik het nu even bij mijn hartjesslinger waar ik al eerder over vertelde.
Yves, de broer van mijn vriend dus, is schilder en is een tijd geleden begonnen met hartjes, Coraçaos, te schilderen over het hele eiland.


Er zijn ondertussen zo al 220 muurtekeningen. Deze hartjes deden me dus denken aan een slinger van gehaakte hartjes die er een beetje op moesten lijken.
En ook al was die niet helemaal klaar voor we op reis vertrokken, de blaadjes moesten nl nog aan de slinger komen, het is allemaal toch wel gelukt om hen ermee te verrassen.

Even vlug een paar foto's toen bijna alle blaadjes er mooi aan zaten met bijna alle draadjes ingestopt.Ik vond em zelf eigenlijk ook best leuk (sorry Yves en Roland, ik bedoel plezant) geworden en ben van plan om er voor hier ook nog ene te maken.


Verder heb ik niet zo veel tijd gehad om te haken, heb gewoon een beetje verder gehaakt aan het tweede stuk voor mijn hexagonvest.


Veel groetjes van An die nu vlug gaat verderwerken aan de foto's van onze vakantie voor mijn ander blog :)

4 opmerkingen:

 1. Ohhh de Azoren dat klinkt goed zeg!Mooi die muurschilderingen met die vissen en heel toepasselijk voor hen jhou mooie hartjes slinger!

  groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie muurschilderingen ♥♥ en jou hartjes slinger past dan helemaal bij dat thema ..leukerdeleuk

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een bestemming!
  Je zwager weet het eiland wel nóg mooier te maken en nu mag jouw slinger daar ook een heel klein beetje aan bijdrage, leuk! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke vakantie. Leuke slinger.

  groetjes,dinah

  BeantwoordenVerwijderen